menu

studio
contact
credits

Carrer de Melilla 5 baixos
08022 Barcelona
T. +34 932 547 604
estudi@joangaspar.com

 

Ginger 2015

www.marset.com

El nom d'aquest plat de llum rendeix homenatge al mític bateria Ginger Baker, dels Cream, banda de rock dels anys 60. Extremadament lleugera, la col·lecció Ginger explora un nou material i tecnologia aplicada al sector de la il·luminació: la conformació mitjançant l’alta pressió de làmines de fusta i de paper. El resultat és una pantalla aèria de tan sols 4 mm de gruix, amb l'interior de color blanc per garantir una bona reflexió de la llum i amb un acabat exterior de fusta. Amb tecnologia led, està disponible en dos tamanys de llum de suspensió, una versió de peu, i una altra de sobretaula, a escollir els difussors en roure o vengué.

This extraordinarily lightweight light disk pays tribute to the drums of Ginger Baker of Cream, the 1960's rock band.
 The Ginger collection explores a new material and technology applied to the lighting sector: layers of wood and paper shaped under high pressure. The outcome is an aerial shade measuring just 4 mm thick with a white interior to reflect the light and a high-quality wood finish on the outside.
Harnessing LED technology, it comes in two different sizes in the hanging version, along with one standing version and a table version, all with your choice of either an oak or wenge lampshade.

2015

www.marset.com